Stop playing Small”

Ik vervulde altijd de helpende rol in ieder bedrijf. Mensen helpen is iets wat ik altijd heb gedaan.

Al zag ik daar zelf niet de waarde en kracht van in. Tot ik een paar keer zo gefrustreerd was.
Waarom zag ik mijn potentie niet volledig?

Door vele boeken, coaching, studies, seminars herinnerde ik mijn super powers, mijn talenten,
mijn eigen FLAIR, de kern. De plek vanuit waar ik wil werken. Met Jou.

Als ik iets graag zou willen veranderen in deze wereld is dat wij als vrouwen stoppen met ‘playing small’.

Vrouwen laten ondernemen met enorme FLAIR!

Flair staat voor mij voor vrouwelijkheid, sensualiteit, vol vertrouwen en een dosis plezier. Je hart volgen in alles wat je doet. Dichtbij jezelf blijven, dan ben je het krachtigst. Je vrouwelijke super powers omarmen en daarmee spelen, dan ga je pas echt stralen. Dan schiet je vooruit!

Esquire story

Four Facts
Smart SLIDER

  1. Ik heb een rete diverse achtergrond van Marketing & PR, Management Events, Design & Mode bij Internationale Magazines en geven van training en Job coaching.
  2. Ik heb al tientallen ondernemers mogen helpen om hun droomleven te gaan leven, door slimmer te gaan werken ipv harder. Door helderheid te creëren en door mijn expertises te delen. 
  3. Ik ben moeder van een fantastische dochter en haar laat ik zien dat je je dromen waar kan maken ongeacht de situatie om je heen. Dat je het waard bent om voor je ideeen te gaan. 
  4. Ik heb € 10.000+ geïnvesteerd in nationale en internationale cursussen, seminars, boeken, coachings en opleidingen. In zelfontwikkeling, neurologie (werking van het brein) en business!

“Go and take big scary leaps. Believe me it will be fun! “

Van Juf tot Marketingadviseur tot Jobcoach tot PR en Eventmanager.. en als hobby.. Ondernemers verder helpen

Nu volg ik mijn hart, mijn Sparke! Wat ik op dit moment het allerliefste doe is vrouwelijke ondernemers coachen op het gebied van groei. Ik maak gebruik van verschillende technieken uit de neurologie en de mindset beginselen en natuurlijk mijn uitpuilende blinkende schatkist vol met kennis en ervaring op het gebied van strategie, marketing en sales.

Ik word zoooo blij van en krijg zoveel energie als ik zie dat er weer ruimte ontstaat en opluchting en weer een sparke in de ogen verschijnt, nadat we een koers uitzetten die zo goed past. Wat een rust en energie en flow er dan naar boven komt en hoe de business dan gaat stromen en echt naar een next level schiet!

De business is een tool om jouw leven te leven en jouw waarde te delen.

In mijn coaching kijk ik dus vooral naar JOU. Jij bent de kern. Er zijn 1001 marketing tools en strategieën, maar het is zooo belangrijk dat wat je doet bij jou past, zodat marketing en sales geen moetje wordt, maar een logische activiteit in je business. Die je juist energie geeft!


Dit ben jij

♥ Jij wilt opschalen.

♥ Jouw bedrijf is toe aan groter, beter en meer impact.

♥ Jij hebt structureel tijd te kort;

♥ Samen zorgen we dat je slimmer en efficiënter aan de slag gaat in jouw business. Ik zorg dat je meer tijd overhoud voor je gezin, familie en jezelf! We kijken oa. naar je processen en wat er bij jou past qua tools en strategieën.

♥ Samen zorgen we ervoor dat je meer klanten krijgt, vooral die bij jou passen! Ik kijk naar je communicatie en je kanalen.

♥ Misschien herken je dit wel als gedreven ondernemer je wilt uitdaging, maar ook genieten van het leven..

♥ .

♥ We zorgen er samen voor dat je snel meer inkomsten genereert zonder hard eraan te trekken of sleezy marketing praatjes moet gaan houden.