Het brein achter de love potion.

Ik ben Gitty van Doorn, ik word ook weleens de Queen of experiences genoemd. 

Mijn kracht is concepten creëeren vanuit een hoog ontwikkeld empathisch vermogen en daarvoor de juiste mensen inschakelen om die concepten te realiseren. 

Ik ben als een creatiefbrein (spin) in het web. Zie je het voor je? 

Met een heel team van experts zorg ik dat alle ontwikkelde concepten tot in de puntjes wordt uitgevoerd.

Klanten weten mij vanuit de meest onverwachte hoeken te vinden als ze innovatieve en creatieve oplossingen willen voor hun bedrijfsproblemen.

Winnaar van concept prijzen!

Mijn ultieme droom was altijd die van concept ontwerper, creatieve oplosser, de brainstormer.. Op een dag vond ik een wereld waarin dit ook werkelijkheid was en heb ik verschillende prijzen gewonnen voor het bedenken van toekomstgerichte concepten in de retail en in productontwikkeling.

Daar zat ik met m’n ass in Amerika!

Ik werkte bij een groot internationaal bedrijf. Waar ik meedacht over mega deals, voor de marketingstrategie en was ik verantwoordelijk voor het succesvol uitrollen van de marketing in Europa.

Zelfs in Londen ben ik verschenen!

In Londen ontwikkelde ik een eigenzinnige experience om een high- end internationaal blad op de kaart te houden en abonnementen te redden.

En back in Nederland..

Ben ik gevraagd bij een projectgroep die ging over zogezegd de moeilijkste te activeren doelgroep (langdurige bijstandgerechtigden). Waarbij ik het toch voor elkaar kreeg ze in beweging te krijgen door het ontwikkelen van mijn succesvolle concept, ook wel een gouden formule genoemd waardoor zelfs 75% van de bijstandgerechtigden succesvol uitstroomde naar werk.

In alles wat ik doe zijn empathie, kunst en gamification de sleutel ingredienten. Ik probeer echt in het hoofd te kruipen van de klant en alle betrokken personen. De kunst is om iets te realiseren wat mensen verleidt en verbindt aan het merk. Daarbij let ik er erg op dat alles klopt en er aantrekkelijk uitziet. Dit alles doe ik met spel en plezier (gamification). Humor en verhalen zorgen voor verbinding en betrokkenheid. 

Review Giulia *****
Gitty is erg fijn om mee samen te werken door haar doortastendheid, inlevingsvermogen en haar creatieve kijk op marketing en bedrijfsvoering.

Door Gitty werd ons team helemaal enthousiast over de veranderingen die doorgevoerd zouden worden, hierdoor kwam alles snel van de grond. Als kers op de taart verdienden we ook nog eens dubbel zo veel met de leukste klanten die echt bij ons pastte en werknemers die met plezier naar werk kwamen.

Dan heb ik het nog niet eens gehad over alle vrienden, familie, bedrijven die ik heb geholpen aan hele nieuwe businessplannen. Die ik in de afgelopen 14 jaar heb geadviseerd en begeleid. 

Zo’n beetje alle rollen heb ik al die tijd gehad. Van kunstenaar tot event manager.van marketingmanager tot coach. Tot consultant en strateeg. Van creatief brein tot spin in het web.

Ik ontdekte: Uiteindelijk draait het altijd om het gevoel dat mensen willen overbrengen dat aantrekt, dat raakt en dat voor lange termijn relaties zorgt en aanzet tot actie.

Weet: Ik ben allergisch voor ‘dit doen we altijd al zo’. en voor binnen de lijntjes kleuren. Ik ga heel slecht op kantoorsettings en tijden en uurtje factuurtje. 

Maar er is 1 ding waar ik inmiddels echt een baas in ben: 

Het creëren van Marketing Experience Concepten die mega succesvol zijn. 

En dat zó neerzetten dat het tot in de puntjes 1 kloppend geheel is en over alle lagen van je bedrijf voelbaar is. 

Dat zowel veel tijd, geld als klanten én passend personeel oplevert.

Gialetta Experiences

Met een heel team en mooie samenwerkingen ontwerpen we óók Gialetta Live Experiences, zodat je voelt, doorleeft en integreert wat anders zo plat en saai blijft.


We nemen je mee. Laten je zien, voelen, proeven en ruiken. We laten je verwonderen. 

Prikkelen je. Zorgen dat je er echt van ondersteboven bent.

Gegarandeerd dat je er geheel vernieuwt aan de andere kant uitkomt en dat je het ook echt meteen radicaal anders gaat integreren.

Dit is nu nog vaag, maar de aankondiging komt hier binnenkort uitgebreid te staan.

 

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

 Verder heb je al kunnen lezen dat wij zorgen voor de effectieve en efficiente inzet van je marketingbudget. 

Dit doen we door je zo aantrekkelijk, congruent en innovatief mogelijk in de markt te zetten. 

Het mes snijdt dus aan twee kanten:

Je juiste klanten vliegen hierop af en ook de juiste werknemers voelen zich meteen aangetrokken. 

Alles is taal, beeld én gevoel. De energie die jij neerzet/ uitstraalt online én offline moet 1 kloppend en verrassend geheel zijn. 

Tegenwoordig is er meer nodig dan het praatje plaatje. 

Kenniseconomie is overgegaan naar Belevenis economie én gaat zelfs een laag dieper naar een Betekenis(volle) economie.


Wij houden alles nauwlettend in de gaten, wij zijn visionairs, bold thinkers and do’ers. (luister de podcast)

Wil jij professionaliseren met een eigenzinnig concept?  

Wil je Innovatieve oplossingen voor bedrijfhickups? 

Wij werken graag met jou samen.

© Gialetta 2021 | disclaimer & privacyovereenkomst